Optativa d’art. Fang

Estàndard

Comencem amb el bloc de fang a l’optativa de 1r ESO. És una material que sovint relacionem amb la infància i que, a mesura que creixem, ràpidament oblidem. Però l’experimentació lliure de l’infant no arriba a aprofundir en les múltiples possibilitats que ens ofereix el fang. Ens quedem a les portes dels seus “secrets”, com treballar-lo i modelar-lo. Aprofundir en les formes orgàniques, les construccions a partir de planxes, les eines, la barbotina,…És una llàstima que una material tan noble i natural, tan proper i esencial, passi per les vides dels nostres joves d’una forma discreta.

A la optativa d’art, comencem una etapa de treball i aprofundiment d’aquest material: EL FANG. Comencem coneixen el mateial en si, com es treballa, el procés de secat…

La primera feina que fem comença a partir d’una planxa de fang. Un cop feta la planxa, creem un relleu. Us deixo el resultat de la feina feta. És el primer contacte amb el fang després de molts anys i, a mesura que les alumnes s’han anat retrobant amb aquest material i han anat coneixent-ne la tècnica de treball, han sortit treballs molt ben fets. Aquí els teniu:

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s