La imatge: il·lustracions gràfiques animades

Estàndard

Les imatges expliquen molt bé el procés, partint de l’estructura que cada grup haurà triat: triangular, quadrada, ondulada .. (aquesta pot ser de qualsevol material, xapa de metall o plàstic, fusta, cartró ploma, cartolina ..) i d’una selecció prèvia d’imatges i / o llegendes,  haureu de retallar les imatges per, tot seguit enganxar les tires de les diferents representacions esquerra i dreta en les respectives cares de la  base.

Aquesta tècnica ens brinda l’oportunitat de combinar dues o més imatges en un sol format, que a més, anima a moure l’espectador, ja que els que s’acosten en una direcció veuran un missatge completament diferent als que ho facin en l’altre sentit o frontalment.

La temàtica us ho deixo en les vostres ments, podeu optar per la denúncia social o per una altra completament diferent …, penseu.
Us ensenyo algunes peces de dos artistes “OP Art” que van treballar aquesta tècnica basant-se en l’ocupació del color i l’abstracció en la recerca del moviment cinètic. Tot i que en les seves obres no s’utilitzen imatges realistes, us poden donar una idea de les possibilitats d’aquesta tècnica.

Yaacov Agam, nascut el 1928 aquest pintor i escultor israelià va ser també pioner de l’art cinètic

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s