La història de la música segons google

Estàndard

Google ha donat a conèixer la seva nova aplicació web, ‘Music Timeline‘ , una cronologia de la música en què apareixen els treballs discogràfics més rellevants de cada moment i en què se superposen els diferents gèneres i estils.
Es tracta d’una infografia interactiva amb què el buscardor vol mostrar quina música és la que ha suportat el pas del temps i com els gèneres i els artistes han mantingut o perdut la seva popularitat. Alhora pretén demostrar que la música d’avui dia és el resultat d’una suma de gèneres. La seva realització s’ha dut a terme gràcies a les dades extretes de les pujades realitzades pels usuaris de Google Play Music.

Dins de cada gènere i la seva línia de temps es pot punxar i veure una explicació més profunda i detallada, revelant, per exemple, en quin any va ser més predominant o quins van ser els seus artistes més representatius.

En l’aplicació hi ha nombroses dades sobre música recent, mentre que la música antiga és més escassa. Fins i tot els canvis més importants dels anys 60 són petits comparats amb els dels 90.

La línia comença el 1950 perquè, segons Big Picture and Music Intelligence, els creadors del projecte per a Google, els registres són massa escassos per poder visualitzar-los. El timeline no inclou música clàssica pel mateix motiu. “La gent sol pensar en la música clàssica quant a la seva data de composició i no de gravació”, i precisament a causa de les diferències entre les dues dates Google omet aquesta visualització.

– See more at: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=ca&prev=/search%3Fq%3Dhoyesarte%26biw%3D768%26bih%3D855&rurl=translate.google.es&sl=es&u=http://www.hoyesarte.com/musica/la-historia-de-la-musica-segun-google_151475/&usg=ALkJrhj0HXmnU4zjwOJ-xBRmNUl45H88nA#sthash.FNkOq3c3.dpuf

20140124-130653.jpg

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s